Word donateur, word vriend van Fabeltjesland!

 

Warme vriendschappen zijn voor dit project van groot belang. Het zorgt ervoor dat we onze (maatschappelijke) doelstellingen kunnen behalen en ambities kunnen waarmaken. Een daarvan is het toegankelijk maken van de tentoonstelling voor ouderen. Ook brengen we scholieren van het basisonderwijs in een educatief programma iets bij over de ‘fabel' als fenomeen en trekken een parallel naar onze huidige tijd.

Een aantal van onze relaties heeft interesse getoond in een bijdrage om de genoemde ambities waar te kunnen maken. Heel graag; we kunnen alle hulp gebruiken! Wilt u met uw schenking ook uw spreekwoordelijke steentje bijdragen, word dan Vriend van Fabeltjesland. Samen zorgen we ervoor dat de tentoonstelling er een is voor iedereen. Word 'Vriend van Fabeltjesland' door het doneren van een eenmalige bijdrage.

U kunt in onderstaand formulier zelf het bedrag kiezen dat u wilt doneren. Vanaf €1.000,- wordt u vriend en krijgt u een passe-partout voor de tentoonstelling. Tot slot neemt u gratis deel aan rondleidingen, speciale vriendenactiviteiten en krijgt u korting in de tentoonstellingsshop.

Onze Stichting Vermaeck heeft een ANBI status; donateurs van een ANBI mogen hun giften aftrekken van de inkomsten- of vennootschapsbelasting.

 
U wilt het volgende bedrag doneren: € -

Wilt u een anonieme donatie doen? Laat dan de tekstvelden leeg.